Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2018
    My Ride
    Harley-Davidson
    Posts
    15
    Thanked: 3

    VRSCR Street Rod. 04

    Trying to put battery Charger leads on but when i put the bike in service mode as soon as i diconnect the main fuse or positive tetminal the alarm goes off and wont shut off until i put fuse back or Connect tetminal

    Is there a service mode to totally diconnect or alarm fuse to shut it off
    Cheers

  2. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2018
    My Ride
    Harley-Davidson
    Posts
    15
    Thanked: 3
    Transport mode, shouldve said

  3. #3
    Senior Member K9F's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    South Coast
    My Ride
    FXSE CVO BREAKOUT
    Posts
    3,135
    Thanked: 956
    Using one of the fobs you need to press the fob twice in real quick succession, get the timing wrong and it will simply arm twice. If it still doesn't work replace the fob battery and try again.

    Or try turning the ignition on then disconnect the negative terminal first, then the positive on your battery.
    Last edited by K9F; 09-09-2018 at 12:39 PM.

    IF YOU GO THROUGH LIFE WITH YOUR HEAD IN THE SAND.....ALL PEOPLE WILL SEE IS AN ARSE!!
    TREAT EVERY DAY AS YOUR LAST.....ONE DAY YOU WILL BE RIGHT!!

  4. #4
    Member
    Join Date
    Apr 2018
    My Ride
    Harley-Davidson
    Posts
    15
    Thanked: 3
    Tried both ways and neither work, cheers anyway , looks like trip to dealer see if they can help

  5. #5
    Member
    Join Date
    Apr 2018
    My Ride
    Harley-Davidson
    Posts
    15
    Thanked: 3
    Called in dealers
    Simples
    Disarm alarm......
    Ignition on
    Maxi fuse out
    Job done

  6. The Following 2 Users Say Thank You to Scorpion59 For This Useful Post:

    bluenose-1956 (09-12-2018), dilkris (09-13-2018)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •