Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member triple&twin's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    My Ride
    883R
    Posts
    88
    Thanked: 22

    Smile Oxford Oximiser 600 wiring polarity!

    Went to plug my optimiser onto my bike and both leads broke away from the white plastic 'double-male' connector attached to the optimiser. I think I can re-connect the wires to the crimped contacts but I can't be certain of the polarity (I know I can deduce which side of the plug is positive or negative on the pigtail side, but as far as I can figure, not the wires coming out of the optimiser).

    One wire has a white stripe. I've googled for a good picture/video/thread to show which is which but to no avail - does anyone have one? If so I just need to know whether the white wire goes to the half-rounded or square plug.


    Was going to go to Riders and see about getting my mapping checked out, but that will have to wait for a warmer day. Oh well

  2. #2
    Member triple&twin's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    My Ride
    883R
    Posts
    88
    Thanked: 22
    Ah, I think I've got it - found the original pigtail in the drawer (the 883 came with a pigtail fitted) and that has the white stripe on the square connector side!

  3. #3
    Senior Member Whistler's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Fife
    My Ride
    2016 Harley-Davidson 883 iron
    Posts
    3,108
    Thanked: 540
    Sounds like you've got it sorted
    FTW )

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •